Välkommen till

En aktivitets- och mötesplats för alla
BOKA PADEL NU

Aktiviteter

Vi erbjuder en hel del padelaktiviteter riktat till såväl barn och ungdomar som vuxna och pensionärer. Förutom vanligt spel så erbjuder vi barn och ungdomskurser, PT-träning, nybörjarkurser och aktiviteter som Americano herr/dam och mixed. Vi genomför också seriespel. Alla aktiviteter finner ni på vår Matchi-sida

Boka padel

Boka enkelt via vår Matchi-sida
BOKA NU

Öppettider

Vi har öppet mellan 05:00 - 24:00. 
Vår shop är bemannad flera kvällar i veckan och vissa helgdagar.

Padelhallen

Vår padelhall ligger på Fågelsången i Åtvidaberg. Vi har tre högkvalitativa banor och en takhöjd på 10 meter. Shop, konferens, varuautomater, omklädningsrum och en rymlig lounge finns. Hallen är personlig och intim med en god ljudnivå. Våra mörka väggar med bl.a. träpanel gör att kontrasten mot den gula bollen blir perfekt.

Konferens eller Företagspaket

Vi tillhandahåller ett modernt konferensrum där ni som företag kan genomföra effektiva möten och kombinera med padelspel. Vi erbjuder även möjlighet att boka hela padelhallen om ni vill ordna trevliga företagsaktiviteter. Boka stående tid, boka padelträning samt köpa padeltimmar till företaget att ge till personal eller kunder är också populärt. En AW i padelhallen är riktigt uppskattat det också.

Kontakta oss

Adress
DECO Padel Åtvidaberg
Spårgatan 14
59753 Åtvidaberg
Sverige

E-post
info@decopadel.se